Monday, August 5, 2013

ИНВЕСТИРАЈ!Земјава од осамостојувањето, до денес, тоне во сè поголема беда. Привидот на успешен просперитет го прават само поединци кои инвестирале во малверзации, поединци од власта кои се со посебни привилегии и вечно над законите, и такви кои се вработени во разните странски владини и невладини организации, од типот ОБСЕ, Каритас, РСИ и сл., кајшто платите се движат од 600 до 5000 евра, во зависност од позицијата во нив.