Monday, September 10, 2012

ЛУДИЛОТО ПРОДОЛЖУВА

Трајно лудило (кликни за да ја зголемиш сликата!)

Нормално, господата покондурени сељаци не може да знаат дека тогаш во град се носела облека (а`ла турка, или а`ла франка), а не носија. Носиите идат уз опинци, не со кондури, патики и со шешири. Изгледа, повторно некоја загатка ќе да е! :0)))

За другите фелери на „преродбата“:
УТНАТА ГОДИНАТА НА ЗГРАДАТА НА МНР
ГРЕШКА НА СПОМЕНИК ВО ЖЕНА ПАРК

No comments:

Post a Comment