Thursday, December 11, 2014

ВО ЧЕСТ НА СТУДЕНТИТЕ И СРЕДНОШКОЛЦИТЕ!


За оние кои не веруваат во масовноста и во бројот на демонстрантите од Студентскиот протест на 10 декември, 2014!

No comments:

Post a Comment