Monday, May 31, 2010

ЈАСНО И ГЛАСНО - „СКОПЈЕ 2014Δ.п.н.е.“

Makedoncite vo 2014Македонците во 2014

Skopje 2014

!Turistički Proekt na Vladata Na Makedonija "Skopje 2014"


Skopje 2014
No Comment!

Makedonija 2015


!ODBERETE SI RAZGLEDNICA OD POSVETLATA IDNINA!!

2 comments:

  1. Срамота со ваков менталитет само во место ќе стоиме. Како не ти е срам вакви работи да објавуваш.

    ReplyDelete
  2. @Anonymous, навистина не знам зошто би се срамувал за туѓиот срам!Според тебе,срамот од нагрдувањето на градов и трупањето кичерај,продукт на една налудничава власт и малограѓански владетел,не е причинител за тапкање во место,туку моето гласно говорење против ваквата инсенија!?Искрено,воопшто не ми е срам што говорам против ваквиот подол и приземен примитивизам!

    ReplyDelete