Monday, May 17, 2010

Почеток

После долгото одбивање да влезам во шема (сеуште го одбивам Фејсбук, иако сум присутен и таму) и долгото шкрабање, како реакција на јаловото современие, еве, се приклучувам на „Блогосферата“, исклучиво преку еден од најстарите сервиси - Blogger! Шкрабањево се јавува како последица од недостаток на простор во другите медиуми, особено во „Утрински“каде започнав со моите млатења празна слама! Што ќе произлезе од ова, не знам. Теми има премногу! Има преголем и непресушен извор за пишување текстови. Погледнете во секојдневните глупости и сè ќе ви стане јасно!

No comments:

Post a Comment