Thursday, September 23, 2010

СЛАТКАРИСТИКА!

Во „Утрински“, вчера, налетав и на ваква порака упатена до мене:

Од: maja
Датум: 22.09.2010 15:15:21

ti Ajvane ne vregaj umetnici! Slatkar e legenda vo cela Makedonija pozasluzen od mnogu politicari i profesori i magistri treba samo dobro da otvoris usi da slusas deckoto sto ima da kaze ...


Воуууу....! Колку убаво срочено! Слаткар-уметник! И тоа не било каков, туку Заслужен уметник! Заслужен, ни помалку, ниту повеќе „За Македонија“! Уф! Излегува дека само јас сум незаслужен и „против Македонија“! Еве, признавам - Човекот си е „Легенда“, а јас „само треба да отворам уши и да слушам“ што имал дечкото да ми кккккажже... Пппааа... ддечкккотто... Јеби га... ннне ззнннае ннни рррречениццца да сссостави, а кккамммо пппак „нешто“ да мммм...ммми ккккажжжже!

Јадна е таа Држава во која младината го смета Слаткар за Легенда и Заслужен граѓанин, кој имало што да ккккк....! Јадни се девојките, кои Слаткар го сметаат за Дечко!

No comments:

Post a Comment