Wednesday, June 16, 2010

...А СÈ МИСЛЕВ ДЕКА СЕ 2000...

Карикатурата можете да ја видите тука!

Најновото откритие,на нашиот најмлад Нобеловец Емилија Гелева,говори дека се работи за 200 000(години се разбира,никако за евра:)!

Во научно-забавната емисија за дечиња Milenco veryLight,Late Night Show for verySmall Children,беа изнесени непобитни докази дека партијата е создадена во недрата на Изгубената Цивилизација Му,која Англичаните погрешно ја прочитале како Ма,од нај(за)ака(л)ниот народ,чии директни потомци се лично таа (Е.Гелева),водителот и Шерифот од бајките,а дури потоа настанале амебите и светот!

No comments:

Post a Comment